tisdag 24 juli 2018

Bygga trall balkong

Expert på balkonger sedan år. Kontakta oss för prisförslag Idag! Balkongbygge för alla typer av hus. Nu , även lägre pris! Hitta De Bästa Priserna.

Jag tänkte med att lägga trall på min balkong och har ett par frågor. Tål reglarna att ligga direkt mot betongen som blir blöt. Här får du tips när du ska bygga altan och altangolv av trätrall.


Lämna minst mm springa mellan husvägg och trall för vattenavrinning. Att lägga trätrall på sin balkong eller uteplats är både enkelt och snyggt. Ska man välja trall i trä (teak) eller i annat material?


Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk.

Hur bjälklag för altaner och balkonger kan konstrueras visas här. Hur man kan bygga ett skärmtak mot en yttervägg behandlas även. Nu är det äntligen dags att fixa iordning din balkong. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Allt från grundsättning, sättning av plintar, bygga regelverk, bygga altantrappa, skruva trall och fris, klä in altanen och bygga altanräcke.


Det finns plastkilar som är bättre till detta men kan ställa till eftersom det lätt bygger för mycket. Här hittar du utomhusgolv till din balkong eller uteplats. Spara en massa pengar här! Köp trallvirke på Byggmax.


Snabb leverans, oslagbara priser! Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Nätta utemöbler och vackra växter förvandlar din balkong till en härlig oas. Färgglada plädar, vattenkannor och blomlådor förstärker mysfaktorn ytterligare.


Trall eller annan golvbeklädnad? Om du ska bygga en altan, en uteplats eller ett inglasat uterum kan du behöva bygglov.

Det beror på hur du vill bygga och var din fastighet ligger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.