tisdag 24 juli 2018

Mattvaruhuset ab

Mattvaruhuset ab

Berglund AB - företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m. Vi har bland annat ett stort lager och utställning med golv och. Välkommen till Malmö och Lunds största matt- och golvbutik. Med många års erfarenhet har vi skaffat oss både ett stort kunnande och ett enastående sortiment. Det är vi som är Mattcenter, Stockholms ledande återförsäljare av mattor.


Här läser du allt du behöver veta om oss och vad vi erbjuder! Fördelningen i styrelsen är. Berglund Aktiebolag är ett dotterbolag med koncernmoderbolag Golvaco Holding AB. Mattvaruhuset Huddinge - företag, adresser, telefonnummer.


Totalt har MATTVARUHUSET B. Köpa mattor i linköping östergotland på mattjatten. Vi säljer ett antal varumärken och för olika typer av storlekar och färger. Vi har ett brett sortiment som passar alla åldrar, smaker och plånböcker. När du köper ny matta hos oss kan du känna dig trygg.


MATTVARUHUSET AB HUDDINGE in HUDDINGE välkomnar dig in för att se prover på Tarketts olika golv. Sveriges största butikskedja för mattor, golv, tapeter, kakel och klinker söker förstärkning. Vi söker en ansvarstagande person. Om företaget MATTVARUHUSET B. Hos oss finner du ett stort utbud av mattor och vi har allt ifrån dörrmattor till heltäckningsmattor.


Besök vår butik eller handla. Här får du tillgång till Lund och Malmö regionens bredaste sortiment av mattor. Handla mattor på nätet i vår webbutik eller i vår stora butik i Jönköping. Vi har kvalitetsmattor i olika färger, storlekar och för alla golv.


Mattvaruhuset ab

Hårdvaxoljor från Osmo i en stor variation av pigment och storlekar. Stort sortiment på heltäckningsmattor från olika leverantörer. Mattor online - Köp snygg matta online hos Ullmans Mattor i Stockholm. Merinfo är en sökmotor där du kan hitta personer, företag, adresser, telefonnummer, kändisar m. Ansvarig utgivare: Christian Nilsson, utsedd av Merinfo Sverige AB.


Vi lägger alla olika sorters golv, allt från parkett till olika typer av mattor samt utför. Bargi AB - Handknutna mattor. Horredsmattan - Plastmattor. Interiören Home - Direktimport, egen design. Strehög - Mattor för hemmet.


Mattvaruhuset ab

Gustafsson Rundqvist Golv AB är din lokala golvläggare i Halland. Kontakta oss så hjälper vi. Med allt från dörrmattor, orientmattor till heltäckningsmattor hjälper vi dig att hitta mattan du söker.


Brett sortiment av mattor i alla kategorier och skräddarsyr efter önskemål. Stort lager Snabba leveranser Specialmått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.