fredag 27 juli 2018

Byggelement trä

Byggelement trä

Med våra stomsystem gör du ett klokt och kostnadseffektivt val. Vi levererar monteringsfärdiga element, vilket kortar byggtiden och minskar kostnaderna. Konstruktionsvirke från Deromes sågverk blir till byggelement i våra fabriker.


Byggelement trä

Vi på Heda skräddarsyr och levererar prefabricerad betong och monteringsfärdiga byggelement med egenskaperna Er konstruktion behöver. Prefabricerade byggelement i trä fungerar utmärkt både för små friggebodar och upp till fl erfamiljshus i fl era våningar. Timbeco är en modern byggelementfabrik i Estland som tillverkar högkvalitativa byggelement i trä. Novasip Sandwich väggelement till passivhus, lågenergihus, byggnader. Novasip är en av Sveriges största leverantörer av prefabricerade sandwichpaneler.


Vi är idag ca medarbetare i vår produktionsanläggning i Flen. Hos oss på Timbeco kan du beställa alla nödvändiga byggelement inom olikakategorier som krävs för att kunna montera ett komplett hus. Vi har en hög innovations- och servicegrad och strävar efter att. Vårt sätt att arbeta standardiserat med egen produktion av de byggelement , gör att vi kan leverera skräddarsydda, ekonomiska helhetslösningar.


Byggelement trä

Alla våra byggelement och huskomponenter med bärande konstruktioner tillverkas i trä. Väggen kan bekläs med allt från tegel och skivmaterial till plåt och trä för att skapa en levande. Resultatet är ett byggelement som är tvärstyvt och tåligt i förhållande till sin låga vikt. Det är fullt möjligt att använda glas i kombination med trä som bärande byggnadsdelar. I ett forskningsprojekt som drivits av Glafo - glasforskningsinstitutet i. Vi tillverkar monteringsfärdiga hus som stora byggelement i trä , monterade fönster, värmeisolering och diffspärr och utvändig beklädna allt efter kundens behov.


Det som kommer mer och mer är lättare byggelement och kombinationer av andra material. För några år sedan använde man 1mm isolering i betongplattan. Ihåliga byggelement av trä isolerar lika bra som stenull.


Nytt unikt byggmaterial skippar det fossila. Träråvara av sämsta kvalitet kan få. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Många byggnader och anläggningar uppförs idag med hjälp av förtillverkade byggelement i betong, stål eller trä.


Vår affärsidé är att utveckla, sälja och producera självbärande byggelement i form av tak, väggar och bjälklag för den nordiska byggmarknaden. Norrlands Trähus yttertak är bärande stomelement av trä för yttertak,. Er betong- och trästomme.


Vi har särskild expertis inom produktion av synliga ytor i massivt trä. Byggelement med lös panel. Du slipper därmed slitet att trä arm eringen genom armeringsstegarna. Trä är ett fantastiskt material.


Och eftersom hela väggen består av trä , utan något som stoppar, är den diffusionsöppen. EFFLEX är en leverantör av prefabricerade byggelement av trä för tillverkning av lågenergihus. Våra kunder är både stora och små byggbolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.