onsdag 8 augusti 2018

Engångsmatta

Beskrivning: Plastklädd engångsmatta på rulle. Priset avser per löpmeter. Färg: Mattan finns i olika. Hos oss kan du hyra och köpa mattor i alla dess former. I vårt sortiment finns mässmatta, eventmatta, engångsmatta , dansmatta, gräsmatta och specialgjorda mattor.


En nyhet i event världen är engångsmatta n Uni-Velour Star med lukt.

Kokos engångsmatta bredd meter. Mått: Längd: m Bredd: m OBS! Den perfekta mattan för bröllop, invigningar och andra. Engångsmatta som verkligen kan förgylla din fest.


Köp gångmattor på metervara hos på Kilands mattor. Handla i vår butik i Jönköping eller direkt online! Köp din montermatta eller mässmatta online hos oss på Kilands mattor eller i vår butik i Jönköping.


Nålfiltsmatta för användning som montermatta och mässmatta. Den flamskyddade nålfilten är perfekt som engångsmatta till eventet!

Våra kampanjmattor är anpassade för både långa och korta kampanjer. Eftersom att dessa mattor i många fall beställs i större volymer, kan vi erbjuda extra. Hyr porslin till festen och slipp disken, den tar vi hand om! Välj din favorit ur våra fem porslinserier, modernt slätt vitt, fyrkantigt asiatiskt eller pråligt.


Mäss- och gångmatta i nålfilt som räknas som en engångsmatta till event och mässor. Den levereras i rulle 2xmeter. Vi har metervaror i många olika utföranden och bredder, du bestämmer själv längden själv.


Finns i färgerna: Rö Blå och Grå. Ta en titt på vårt breda sortiment! Välkommen till Mattlandet. Den har en baksida som kallas ”precoat” – ett belägg på. Vi har även en engångsmatta som är meter bred och upp till meter lång för stora event.


Privat salong med mötesbås: miljoner. Då ingick lyxdusch – som aldrig användes. Nu kommer notan för Nicolas. Bör läggas på golv eller på mycket slät och torr yta!


Under året har vi haft en mycket god försäljning av vår plastade engångsmatta – vilket nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.