onsdag 8 augusti 2018

Rörböj aluminium

Rörböjar 90° och 180° finns även i vårt sortiment i ett antal standarddimensioner. Vid större kvantiteter av aluminiumrör finns. Rörböj aluminium 70mm, 90-grader radie 82mm.


Totalt antal produkter: (inkl. moms) Totalt frakt: (inkl. moms) Gratis frakt! Runda aluminiumrör levereras vanligtvis i längder om 3-meter.

Aluminium rörböj grader 76mm. Några fördelar med aluminium. Låg vikt, bra hållfasthet samt god styrka och som du ser på bilderna kan det få en fin ytfinish. Här finner du silikon slangar. Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster.


Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor. Levereras i en obehandla rå finish som med fördel poleras eller lackeras efteråt.

V-bandskit i aluminium som används som skarv istället för silikonslang och kan svetsas direkt mot intercooler,. Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans. G enom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din. Svetsvinkel ° Svetsböjning.


SPEEDPARTS ersättningsdelar är framtagna efter originaldelens form och funktion vi jobbar alltid tätt tillsammans med tillverkaren för att påverka material och. Vår takavvattning i aluminium är gjort för att hålla och se bra ut en livstid. Tjocka, styva profiler gör att hängrännorna inte viker sig för en stege eller.


Vattenkyl i aluminium för bästa kylning. Att uppgradera sin vattenkylare sänker ofta motortemperaturen mycket. Både universal vattenkyl och modellanpassad. Dimensioner: Alla standard dimensioner enligt EN- och DIN standarder. Spiralfräs D= L=2 TL=64.


Vi har ett stort urval av dammsugartillbehör. Allt från munstycken, filter, rör och filterpåsar m. Kona i aluminium för övergångar mellan olika storlekar på rör m.

RÖRBÖJ , TRYCKÄRLSKVALLITET. Mekaniska egenskaper vid rumstemperatur för långa och platta produkter av stålsorter med specificerad slagseghet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.