måndag 31 december 2018

Exklusiva golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Brett sortiment och massor av kunskap och inspiration när det gäller golv. Vi är specialister på exklusiva.


Nu kan vi erbjuda dig ett golv utöver det vanliga! Vårt mest exklusiva golv är en kilsågad variant av Nordingrågolvet. En av de stora fördelarna med att köpa parkettgolv är att du får ett golv som håller sig snyggt år efter år och som åldras.

Prisvärda och exklusiva. Hoppa till huvudinnehåll. Laminatfamiljen Colorama Perfect utökas nu med exklusiva , extra breda ekplank. Marmorgolv – Exklusivt och hållbart golv.


Den exklusiva marmorn är ett populärt golvmaterial för den som vill inreda sitt hem utifrån ett klassiskt snitt. Exklusiva Trinity ekgolv med täljd yta Trinity trägolv är ett unikt golv med täljd ekyta. Den täljda och oljevaxade ytan framhäver träets ådring och ger.


Att välja köksgolv handlar både om vilken känsla du vill skapa i köket och praktiska.

Med Dinesen plankor får du ett karaktärsfullt Douglas trägolv. Vi levererar Douglas plankor av högsta kvalitet från hållbara skogar i Europa. Beställ direkt i vår webbutik!


Här ser du vårt sortiment exklusiv mosaik. Extra slittålig, och passar även för golv inomhus. Välkommen in i butiken eller kontakta oss! När linoleumgolven kom var det en exklusiv nymodighet men under mitten av förra seklet prydde den nästan bostadsrummen i. Den oljade ytan anses tillhöra de vackraste mjuk och med sidenmatt lyster.


Oavsett om oljan används på trägolvet, på bordsskivan, på en möbel eller ett finare. Golv av kork och linoleum. De ska stå pall för barnens lek, möbler som flyttas, mat och dryck som. Här finns handgjort kakel för kök och badrum, vackra golv , mosaiker av marmor och badrumsporslin som ni med största säkerhet inte hittar i någon annan butik. FAUS tillverkar lättlagda golv med unik och utsökt design med det verkligt naturliga.


Att välja golv till sitt hus är otroligt viktigt för känslan man vill uppnå. Mörkt eller ljust är en smaksak. Hitta en återförsäljare. Det finns även en praktiskt vinkel på det hela.


När du valt ditt golv hjälper vi dig att hitta din närmsta återförsäljare som hjälper dig vidare i ditt köp av golv , tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.