måndag 31 december 2018

Plastkonstruktion

Formsprutning av enkla eller tekniktäta plastprodukter i stora och små volymer. Vi är experter på plastkonstruktion ! Vi tar din idé till färdig produkt. Ta dina utmaningar till framgångsrika konstruktionslösningar. Mycket av det vi tar fram resulterar ofta i någon typ av konsumentprodukt. Jelmtech ska upplevas som en dynamisk, kreativ och modern partner som är bäst i Sverige på plastkonstruktion.


Om mindre än hälften av tandens krona saknas, kan du få den förlorade delen av tanden återuppbyggd med hjälp av en plastkonstruktion. Plaster och metaller har väldigt olika mekaniska egenskaper. Plasternas styvhet är till exempel ca 1ggr lägre än styvheten för stål och. Denna endagarskurs ger en grundläggande kunskap om plastkonstruktion.


Efter kursen har deltagarna bra förståelse för inverkan av tid. För att kunna uppnå en optimal kon-struktion måste man ta hänsyn till plasternas specifika egenskaper. Vi på Jelmtech har gjort oss kända för vår kunskap inom plastkonstruktion men vi jobbar även med andra produktionstekniker och material.


Plastkonstruktion

Tunnplåtskonstruktioner. Kursen ger kunskaper i det viktigaste inom plastteknik för att arbeta med framtagning av plastprodukter. Vilka praktiska konsekvenser får de teoretiska tillämpningarna? Vår kurs ”Praktisk plastkonstruktion med formsprutning” fokuserar på det praktiska resultatet.


Söker du efter Plastkonstruktion i närheten av dig? Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. Kursplaner för CAD-konstruktör inom Plastkonstruktion Kursplaner för CAD-konstruktör inom Plastkonstruktion Catia Vgrund- och fördjupningskurs, Yhp Creo.


Plastkonstruktion

Från vänster: Produktutveckling, formfyllnadsanalyser, verktygskonstruktion och färdig detalj. Behöver din idé hjälp med konstruktion, ritning eller prototyp? Vi utarbetar 3D-underlag och ritningar, tar fram prototyper och gör formfyllnadsanalyser.


Kursens namn: Plastkonstruktion : Kurstyp: Standard: Valbar: Nej: Yh-poäng: 15: Syfte och mål: Kursen har som mål att den studerande skall känna till de vanligaste. Problemlösning inom avancerad verktygs- och plastkonstruktion. Det kommer att hända en hel del på sidan. Utbildningen riktar sig till dig som tycker om problemlösning och vill arbeta med produktutveckling i 3-dimensionell datormiljö.


Plastkonstruktion

Arbetsmarknadsutbildningar. AD-plast är den ideala samarbetspartnern för allt inom formsprutning. Vi hjälper er hjälper er med plastdetaljer, prototyper i plast, metallersättning m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.