torsdag 20 december 2018

Fönster tätning

Passa på att täta dina fönster nu, så sparar du en slant på lägre energiförbrukning och får en bättre inomhusmiljö. Fönstertätningar AB – vi kan täta fönster ! Genom att täta era fönster får ni ett bättre inomhusklimat och ni slipper drag. Kondens och frost på era.


Fönster tätning

Genom otäta fönster smiter värmen ut och tjuvdraget in. Här visar vi hur du använder tätningslist – och på så vis sparar pengar! Självhäftande tätningslist som är P-formad och fungerar bäst för tätning av 2-mm mellanrum. Tillverkad av EPDM-gummi.


Välkommen till oss på Jula! Det gäller att göra rätt för att tätning av fönster ska vara så effektiv som möjligt och inte ge till exempel röta. Här går vi igenom hur du ska göra när.


Fönster tätning

Vi har års branschvana av markiser, mörkläggning, persienner, fönstertätning , montering och mycket mer. Som kund hos oss får du alltid personlig och snabb. Stort sortiment av profiler, färger och dimensioner i silikon och EPDM.


Tätningslist till fönster och dörr samt borstlist och dammlist. Vilket håll som luften går genom otätheter i och intill fönster beror på om det är övertryck eller undertryck i rummet i förhållande till. Täta fönster och dörrar med tätningstejp från 3M. M lanserar en tätningstejp för fönstertätning.


Fönster tätning

Tätningstejpen fungerar som permanent lufttätning i alla. Täta era fönster och dörrar för att spara värmekostna undvika drag och dämpa ljud utifrån. Vi utför arbetet eller säljer lämpliga lister. Beräkna materialåtgång för tätning av fönster. Korrekt tätning förhindrar det.


Hur görs tätningen mot vind o regn på fönstrets utsida nuförtiden? Givetvis har man ju foder eller liknande, men innanför det? Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. I helgen gick vinterboningen av de båda köken i huset av stapeln. På övervåningen blev det som tidigare men i köket nere blev det förändring genom att jag.


Fönster tätning

Utbyte av fönsterlister. Fönstren som är original är i gott skick. En byggnad kan utsättas för buller både från insidan och från utsidan. Buller från insidan kan komma från den verksamhet som bedrivs i byggnaden.


Ett av Eileans fönster har börjat läcka mellan ram och ruffsarg. Silikon har dåliga långtidsegenskaper, det lossnar lätt och det går inte att lägga på nytt silicon på gammalt för att förbättra tätning , för SILICON. Söker du efter att professionellt företag som kan reparera eller fräscha till dina fönster i Göteborg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.