torsdag 20 december 2018

Garageportsöppnare vipport

Köp en garageportsöppnare med fjärrkontroll och autom. För slagborr- och mejselarbeten! Stark garageportsöppnare som kan användas för både lamell- och vipport. Portstyrning sker med hjälp av två fjärrkontroller och en väggmonterad.


Vilken garageportsöppnare ska man välja?

Här får du bra tips om garageportsöppnare när du ska köpa en garageportsöppnare till din garageport. Konstruerad för gör-det-själv-installation med utförlig steg-för-stegbeskrivning. Elektromekanisk öppnare med inbyggd kontrollpanel för garageportar på kvm. Garageportsöppnare med direktdrift till vipportar upp till kvm. Porttyper: utåtgående vipport , takskjutport, inåtgående vipport , slagport.


Radio: 86MHz med rullande ko räckvidd ca m. Din elektriska garageportsöppnare väntar dig.

Regnet slår mot din vindruta. Det har varit en lång dag. Nu vill du bara komma hem och förbli torr.


Med en portöppnare från Gatolift får du en automatisk garageport till ett mycket bra pris. Portautomatik som ger dig mycket för pengarna. Vipporten är en klassisk lösning där svängdörrsrörelsen gör denna typ av port till ett effektivt alternativ. Beprövad mekanik har sedan. Upp till 800N dragkraft.


Tandrem eller metallkedja. K-rauta erbjuder ett stort utbud av säkra garageportar i flera olika utföranden. Låga priser och leverans i hela landet. Beställ bekvämt på nätet.


Bland dessa hittar man Probo, en automatisk garageportsöppnare designad för takskjutportar, och Plus, för vipportar , den vanligaste förekommande. Med en vipport får du en klassisk och pålitlig port med välbeprövad konstruktion. Motor Motorisera garageporten Alltid på väg!

Jo, nu fungerar min garageportsöppnare !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.