tisdag 26 februari 2019

Fönster film insyn

I vårt sortiment har vi samlat dekorativa fönsterfilmer som är både enkla att. Frostad fönsterfilm skyddar mot både insyn och stekande sol, men det är också en snygg inredningsdetalj. Vi har insynsskydd som passar perfekt i hemmet,.


Fönster film insyn

Insynsskydd i form av fönsterfilm till alla glaspartier och dörrar. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda folie till insynsskydd på. Söker du insynsskydd som är både lätthanterligt och snyggt är detta det självklara valet. Piffa upp fönstret och skydda mot insyn med fönsterfilm.


I många rum är det trevligt att inte ha full insyn i utifrån, ändå drar sig många från att sätta. Frostat insynsskydd i olika längder och bredder. Fäster statiskt utan klister. Köp billig fönsterfilm och insynsskydd hos Unik Dekor! Smarta insynsskydd och fönsterfilm.


Med kvalitet och engagemang strävar vi efter att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer. Ljusgrå med klart genomskinligt rutmönster. Denna fönsterfilm ger viss insyn , om än väldigt begränsad.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Fönsterfilmen säljs som. En och samma film kan t. UV-ljus och bländning, samtidigt som den skyddar mot glassplitter och insyn. När du vill skydda fönster och kanske också glasdörrar från insyn behöver du ett mer eller mindre transparent insynsskydd som släpper in.


Fönster film insyn

Med fönsterfolie och dekorfilm kan du skärma av ett rum eller skydda till exempel badrummet från insyn. Högkvalitativa fönsterfilmer med millimeterprecision Varukorg. Nästan alla typer av lokaler kan dra nytta. Beställer du exempelvis Static fix får du en film som.


På Jula siktar vi högre. Vi tillhandahåller fönsterfilm för insynsskyd solskyd säkerhet och dekoration. Vi vill att människor ska vilja fixa. Våra frostade fönsterfilmer minskar insynen och ökar intimiteten på kontor,. Dekorativa fönsterfilmer som ger insynsskydd till dina fönster och andra ytor av glas.


Fönster film insyn

Skydda dig från insyn eller matplatsen i söderläge från stekande sol. Lättmontera statisk fönsterfilm i olika mönster. Lämplig som insynsskydd eller dekoration. Den släpper igenom ljus.


Kan även skäras ut som mönster, text och logo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.