måndag 25 februari 2019

Fönster galler

Sveriges största utbud Vi satsar på kvalitet! Dessutom kan det göras riktigt snyggt! Fönstergaller finns både fasta och öppningsbara.


Vad behöver man tänka på när man ska installera fönstergaller ? Här får du tips om fönstergaller , infästning och fasta eller öppningsbara fönstergaller ? Auktoriserad galler och säkerhetsleveranrör i Helsingborg med över års erfarenhet.

Reparation och service av alla galler och rulljalusi Vi är vad vi heter! Med bilrutegallret kan du lämna hunden i bilen (åtmistone för en kort stund) och uträtta ett snabbt ärende utan att bli orolig. GB Smidesgaller ( fönstergaller ) är ett komplement till våra upprullningsbara galler och rulljalusier. Gallerkonstruktionen ger hunden. De kan erhållas både som fasta och öppningsbara.


Med ett fönstergaller ökas inbrottsskyddet avsevärt! Hög kvalitet, tillverkade i Tyskland snabb leverans! Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning!


Fasta fönstergaller klass stöldskydds certifierat inbrottsskydd robust och stabilt.

Håller kontor och fastigheter säkra från skadegörelse och inbrott. Varmgalvade fönstergaller. Passar både thermo- och valvfönster. Monteras direkt på fönsterkarm. Observera att måtten gäller fönsterstorlek som säljs på Nima.


Tillverkade av 20×mm rör, fritt mått mellan rör mm, st gångjärn och st lås ingår. Lagerfört galler : bredd. Det blir varmare än man tror i bilen på sommaren och luften tar fort slut för djur som sitter kvar.


Om du måste lämna hunden i bilen, se då till att det finns. I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar. Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning. Snabb leverans av nya fönster till ert stall.


Vi på Stallkompaniet vill göra det lätt för er att hitta bra stallfönster till ett ännu bättre pris. Vi har flera olika storlekar på fönstergaller. Vi kan även tillverka välvda fönstergaller.


Prata med vårt säljteam som svarar på frågor och hjälper dig att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.