torsdag 16 maj 2019

Glassbägare glas

Glassbägare glas

Smidig lösning undan disken. Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Köp idag skickas imorgon!


Glassbägare glas

Stort utbud av glas till alla tillfällen och drycker! Perfekt för den offentliga sektorn och som tillval på glasskartan. Söta bägare för glass , parfai. Dundersöta glassbägare i papper som är perfekta till att servera glass under lata sommardagar eller för att fylla med godis, popcorn eller. Glassbägare är inte för stor för att äta i. En klassiker är att äta glass i dom och vem gillar inte glass.


Med en glassbägare i alla dess olika. Vår kundtjänst är till för dig och är öppen måndag-fredag 8. Vi hjälper dig gärna med frågor rörande ditt köp, leverans. Pappersbägare som passar bra till glass och snacks. Plastmugg och papperstallrik ingår i samma serie.


Glassbägare glas

All vår glass görs av svensk, färsk grädde. Praktisk portionsförpackning i med 1ml gräddglass och sked i locket. Festbutiken på nätet - Zingland. Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken.


Mugg och tallrik ingår i samma serie. Modellen finns i flera olika mönster. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!


Synliggör ditt varumärke på mässan och eventet! Du kan hyra en mjukglassmaskin och Slush med profilreklam! Med våra individuellt tryckbara bägare serverar du dina kunder stiltroget ditt budskap till glass , frozen yogurt och även mellanmål.


I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.