fredag 17 maj 2019

Glasveranda i gammal stil

Vi gillar, B, gammal stil , glasveranda , grosshandlarvilla, lantlig, lantliv, Punschveranda, snickarglädje, spröjs. NUVARANDE underbara punschverandor att drömma om. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för glasveranda. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Att ersätta gammalt med nytt men i samma gamla stil är byggnadsvård där man kombinerar gammalt.

Här är en länk för att ge en ide. Glasveranda , knarriga trägolv, en vacker trädgår. Vår söta lilla glasveranda inreder vi på tre olika sätt i helt skilda stilar.


Inspireras av den färgglada, den romantiska och verandan med naturtema, vilken blir. Förra sommaren totalrenoverade vi glasverandan, men i ursprunglig stil. Nu är den en fin plats för kalas!


Vår nyrenoverade glasveranda i gammal stil.

Stort utbud av verandor och kompletta uterum i hög kvalitet till bra priser. Ett tips är att försöka hitta en gammal glasveranda som ni kan köpa (att bygga med nya grejor i gammal stil är lite B tycker jag ). En måttanpassad glasveranda. I vårt sortiment finns tre klassiska utföranden på fönster och dörrar till glasverandor i standardmått. Carina Nordqvist delar med sig av ett smart tips, ”v år glasveranda gjorde vi av fönster som legat på vinden i många år på vår släktgård”.


Säljer en gammal glasa spröjsa fönsterram, som suttit i en gammal glasveranda ( gammal villa i Båstad). Utmärkt formspråk och design med fina proportioner. Epokfönster passar perfekt för dig som vill ha ett gammaldags fönster med klassiska profiler, och samtidigt få alla fördelar som ett modernt fönster har.


Denna stil präglas av den nationalromantiska rörelsen med inspiration från bland annat allmogestilen. Vår antika glasveranda har jag önskat bort ett antal gånger, och undrat varför vi inte bara beställde nya fönster i gammal stil. Nytillverkade fönster i gammal stil.


Hos oss kallas de för Snickarglädjes allmogefönster och kulturfönster. Tillbyggnaden har anpassats till husets byggnadsstil. Samma hus fick också en tillbyggnad i form av glasveranda.


Ett värmande fönster står på glänt för dig som vill göra en tidsenlig renovering eller ett nybygge i gammal stil. Ett klassiskt spanjoletthandtag i mässing gammal stil f.

En glasveranda blir både en funktionell och vacker plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.