måndag 20 maj 2019

Golv hårdvaxolja

Golv hårdvaxolja

Kvalitet till bästa pris. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Ge trägolvet en tålig och hållbar yta. Här får du tips om hårdvaxolja när du ska behandla trägolv och parkettgolv med hårdvaxolja. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Välj KGolv när du behöver hjälp med golvslipning i Stockholm med omnejd! Vi har stor erfarenhet av alla typer av arbeten med trägolv och erbjuder fasta. För golv , paneler och möbler av trä. Många tycker att ett traditionellt oljat och såpskurat golv är jobbigt att hålla rent genom såpskurning. Detta är behandlingen för dig som vill att golvet skall se oljat ut men ändå ha en skyddande yta som hårdvaxoljan ger.


Hårdvaxolja Originalet är ofärgad och används för inomhusbruk. Används för behandling av träytor som golv , trappor, bänkar m. Osmo är Originalet inom hårdvaxolja. Naturligt ofärga djup, klar eller spännande infärgning? Osmo har allt för att få vackra, slitstarka hårdvaxoljade golv.


Golv hårdvaxolja

En uretanförstärkt torkande hårdvaxolja för att ytbehandla träytor som utsätts för hårt slitage, t. Bilden visar golvet Ek Modern Vit är ett klassiskt golv i ny tappning. Det är behandlat med vit hårdvaxolja som ger en naturligt ljus och vacker ton. När golvet är lagt, är det färdigt att använda. Om hårdvaxolja för trägolv.


Den hårdvaxoljade ytan gör att golvet. Tarkett Noble Ek är en serie klassiskt rutmönstrade trägolv. Den antika borstningen tillsammans med ytbehandlingen förändrar golvets utseende i vinklar och.


Golv hårdvaxolja

Heritage har ett naturligt rustikt utseende med stora kvistmärken, barkfickor, färgvariationer och sprickor skapade av naturen själv. Fantastiskt vackra golv med. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.


Planerar att behandla ett nylagt furugolv med en pigmenterad hårdvaxolja i en mörkare ton, t. Just nu förnyar vi hela hemsidan med ny info, ny struktur och nytt utseende. Hittar du inte det du letar efter hör av dig till oss. Det kommer att ta några veckor. I helgen har jag behandlat de nyslipade golven i vardagsrummet och sovrummet.


Golv hårdvaxolja

Jag blev riktigt förtjust i det ljusa golvet som dök upp efter slipningen och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.