måndag 20 maj 2019

Handdukstork med timer

Handdukstork med timer

Brett utbud av handdukstorkar. Handla online på Comfort. Köp Timer med dagars öppet köp hos Elgiganten! Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik!


Handdukstork med timer

Det finns också olika tekniska lösningar och specialfunktioner som exempelvis timer som kan vara smidigt att använda på din handdukstork. Fundera över vart du ska placera din handdukstork , hur stor den ska vara och om du vill ha några extra funktioner som till exempel en timer. Köp din nya handdukstork på K-rauta. Här hittar du också handdukstorkar med smart och praktisk timer för att du alltid ska kunna ha tillgång till en varm.


En el- handdukstork är enkel att installera och hänga på väggen. Kika in och upptäck vårt breda sortiment av elektriska handdukstorkar. Tack vare sin smarta design fungerar den både som radiator och handdukstork. Den har generöst med rör för att du allti oavsett hur många handdukar du. TR-i handdukstork alltid till bra pris online hos ELDIREKT.


Nu , även lägre pris! Vi erbjuder el- och vattenburna handdukstorkar som håller dig varm från välkända varumärken som Svedbergs, Hafa och Pax. En handdukstork låter dig svepa in kroppen i en perfekt tempererad handduk efter varje dusch. Fördelen med de elektriska handdukstorkarna är att de är varma just när du behöver dem. En del modeller har en timer funktion.


Uppvärmd handdukstork för ett bekvämt och mysigt badrum. Hur känns det när du stiger in ditt badrum och sätter fötterna på. Utöver den härliga känslan av en varm och skön handduk får du lyxen. Men det finns nya modeller som även har timer så du håller energikostnaden ner.


Handdukstork med timer

Billig handdukstork online. Badrumsinredning (290) Filter. En vertikal handdukstork ? Den torkar ju en hängande handduk optimalt och får dessutom plats överallt. Eller låt en medelhavsblå med.


Elegant handdukstork med distinkta tvärgående och tunnare vertikala rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.