tisdag 2 juli 2019

Gräsmattejord plantagen

En bra jord är av stor betydelse för resultatet på din odling, både inomhus, i trädgården och på balkongen. Plantagens egen jord är av högsta kvalitet och anpassad för precis ditt planterings- eller odlingsbehov. Det visade sig att Änglamark och Plantagen var bäst på att hålla vätan. Gräsmattejord är en sållad och jämn mineraljord med stabil struktur. Den passar som grund till nyanläggning och restaurering av gräsytor.


Våra produkter Här hittar du hela vårt produktsortimentet. Ett brett utbud med produkter för trädgården, balkongen och lägenheten. Välkommen till Blomsterlandet! Hemleverans av jord på pall! Vi har planteringsjor KRAV-märkt eko-jor blomjor såjor torv, täckbark och mer.


Köp i butik eller på granngården. Transportkostnaden varierar enligt nedan zontaxa. Planteringsjord används vid all slags plantering utomhus av buskar, trä perenner och som jordförbättring i rabatter och trädgårdsland.


Gräsmattejord plantagen

Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Allt handlar inte bara om att dekorera med trädgårdsmöbler och altan. Att få in grönska, och plantera växter, skapar den.


Eko-jord är en KRAV-märkt torvbaserad jord från Hasselfors för ekologisk plantodling av grönsaker och prydnadsväxter. Besöksadress: Jursla industriområde, Pjältvägen 9. En jordanalys kan ge svar på en del av frågorna, och man får ett underlag för åtgärder som behöver vidtagas - eller undvikas - de närmaste åren. Sysavs plantjord passar till det mesta i trädgården. Plantjorden säljs i lösvikt eller 50-literssäck. Hur skyddar man gräsmattan?


Hur ofta ska man toppdressa gräsmattan? Hur får man gräsmattan jämnare? Oavsett om du proffsbyggare eller hemmafixare så har vi material till dig. Jor grus och trädgård.


Allt från jordprodukter till rabatten och växthuset till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.