torsdag 4 juli 2019

Grundelement betong

Finns i olika former och. Prefabricerade betongelement för husgrunder utgörs av färdiga grundelement , kantelement och färdiga kantbalkar som producerats i fabrik. Det gör att kostnaderna. Efter betong härdat bryts yttre cellplast bort varvid friståede balk erhålls.


Lämplig för skalmurar i ex.

Levereras med släppskiva. Weber har system för flera typer av husgrunder, inklusive kryprumsgrun platta på mark och källare. Mer information hittar du här.


Filmen visar när ett bjälklag placeras ut på grundelementen. Våra kantelement består av U- eller L-formad isolering av styrencellplast och ett gjutet ytskikt av fiberarmerad betong. Kantelement klarar samma linjelaster som vanliga L- och U-element men kräver mindre mängd betong , vilket är både en ekonomisk och miljömässig fördel.


Den goda värmeisoleringen i ett Leca Kantelement gör den lämplig för alla typer av hus.

Se bara till att skarvarna är flacka. Betong läggas i omgångar. Och med risk för att bli tjatig, man kan pumpa upp cellbetongen på taket!


Siroc L-element används till grunder med platta på mark. Grundmäklarna AB kan förse dig med byggmaterial som passar för alla typer av husgrunder, från det mest vanliga till specialbeställda grundelement (kantelement). Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Ingen kan mer om betong än vi. På ett ansvarsfullt sätt konstruerar och tillverkar vi allt från prefabricerade betongelement för bostäder och industrier till. En av nackdelarna med dessa kantelement är att de lätt välter om man fyller i betong i kantbalken utan att återfylla marken. Då kan man inte längre använda standard grundelement. Läs mer om platta utan kantelement här.


Fråga oss om betongplattor. På Finja har vi dels egenutvecklade grundelement och dels inom byggbranschen klassiska varianter som I-, L- och U-element. Vad du bör välja beror främst på.


Projektanpassade grundelement och. En ökad medvetenhet om vår miljö och höga energipriser har gjort att mer och mer fokus lagts på energianvändning.

Isolerade balkar utföres i så kallad sandwichkonstruktion, med en innerskiva av betong , ett lager cellplast eller mineralull i mitten och en ytterskiva av betong. Grundelement för krypgrunder fungerar som balkar för huset och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.