fredag 5 juli 2019

Vägbom säljes

Vägbom säljes

Teleskopisk vägbom tillverkad av profilrör för bästa hållbarhet. Ledstolpen gjuts fast och därefter trär man bommen över stolpen. Bom-max är en kraftigare manuell vägbom som öppnas som en slaggrind och är teleskopisk.


Vägbom säljes

Automatisk vägbom med hög driftsäkerhet och många tillval. Vägbom Entreprenadmaskiner säljes och köpes. Väggrind som används bland annat för att spärra av av. Vägbommar för offentlig och privat miljö.


Alltid personlig service. En smidig och lättmanövrerad bom för enkel avspärrning av trafik. En modern automatisk bom med flera finesser för säker passage. Välj mellan en mängd tillbeh.


Vägbom säljes

Säljes Uthyres Bytes Köpes Önskar hyra Alla. En vägbom är ett användbart medel för att stänga av enskilda vägar från trafik. Accessa har vägbommar i olika utföranden till kostnadseffektiva lösningar. Dags att begränsa obehöriga trafik med en eldriven automatisk vägbom ? Bas vägbom är en rejäl vridbom som stoppar det mesta.


Väl tilltagna ståldimensioner står emot en direkt kollision med personbil. Bommen är varmgalvaniserad som. Trafikbom BL2är en av våra mest mångsidiga bommar. Dess mycket höga prestanda och stora pålitlighet gör det möjligt att använda den i många olika.


Vägbom säljes

En automatisk vägbom har många fördelar när det kommer till tillträdeskontroll. Den är enkel att installera och det finns ett stort utbud av tillvalsutrustning. Skogma vägbom från Skogsmateriel-Nordforest AB. Våra vägbommar säljes enbart via offertförfrågan. Det är till exempel vanligt att sätta upp en vägbom och privat väg skylt, men skylten är inget krav.


Vi leder branschens digitala utveckling. Blinkfyrar driver utvecklingen av innovativa trafiksäkerhetslösningar. Som underleverantör till Trafikverket är vi en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.