tisdag 3 september 2019

Markis pergola

Nu , även lägre pris! Denna markis kan med sin kraftiga konstruktion och ben i fronten täcka en yta upptill 42kvm. Kan även fås med vattentät väv och denna markis kan fungera både.


Våra pergolasystem anpassas och byggs utefter era behov och önskningar. Med lång erfarenhet, stort kunnande och god service.

Här har vi samlat pergolamarkiser som inte är beroende av att sitta fastskruvade på en vägg Inred ditt hem eller företag med högkvalitativa markiser från oss. Markilux Shadeplus är som en markis i markisen. Längst fram på er pergola får ni en höj och sänkbar markis som skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar.


Patio-serien från Harol ger dig helt nya möjligheter att med hjälp av en pergola inreda terrassen eller trädgården. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. En pergolamarkis är lite som en blandning av allt med fördelen att produkten går att anpassa efter årsti väder och vind.


För restauranger, offentlig miljö och till privatpersoner.

Välkomna att kontakta oss. Hos oss finner du alla varianter av markiser och kassett-typer och de går att få i en. Denna markis är är byggd på en fast ställning vilket gör att du kan skapa stora och stabila uterum. Regnskydd med vattentät väv utan stransade öljetter.


FADuo är en extra kraftig fristående markis , konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger. Markisen skapar enkelt en ombonad. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud av fin heminredning.


Denna markis passar utmärkt hemma, den är en bra lösning även för restauranger då den kan seriekopplas. Den har en högre vind klassning än en vanlig. Pergola är framtidens terrassmarkis!


Behaglig miljö Med belysningskontroll med dimmer kan du kontrollera belysningen i pergolan eller trädgården. Denna smarta och praktiska kontrollenhet gör att du. Capri är det perfekta solskyddet till glastak, vinterträdgård och uteplats.

Takmarkisen är enkel att montera. Så här bygger du en pergola steg för steg. Vi finns i Göteborg med omnejd. Delbetala i upp till månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.