torsdag 23 april 2020

Nyströms kakel östersund

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa plattsättare. Vi har en 5kvm stor butik med.


Välkommen in till oss på Bangårdsgatan i Östersund ! Nyströms Kakelaffär AB är en golvbutik i Östersund som även arbetar med golvavjämning, golvläggning, golvslipning, plattsättning, våtrumsentreprenader.

Golvläggare i Östersund. Från vårt huvudkontor på Nifsåsvägen i Östersund arbetar vi med stora delar av Jämtland och vi levererar direkt till. Nyströms Kakel Affär har ett brett sortiment av kakel , klinker och skiffer, tapeter, trägolv, parkettgolv, laminatgolv, plast och linoleum mattor för alla rum.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Företaget finns i Hedesunda, men välkomnar kunder från Östersund. Då både pris och utbud på våtrumsmattor kan. Dags för säsongens tredje träningsmatch ikväll när Brunflo gästar Östersund Arena.


Jag utför badrumsrenoveringar med kakel , klinker eller våtgolv, våtvägg,.

Happy Homes Nyströms Kakel. Letar du efter ÖoB-öppettider? Hitta aktuella rabatter, telefonnummer och öppettider för ÖoB i Bangårdsgatan (Storsjö Torg) i Östersund på Tiendeo. Fler inom golvslipning i Östersund.


Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller. Status, adress mm för H. Se hela Konradssons stora sortiment. På golvet ligger klinker i en moccafärgad nyans och på väggarna sitter ljust liggande kakel.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Fördelningen i styrelsen är. Förra året firade Nyströms Kakelaffär i Östersund 1år och nu har en jubileumsbok kommit. Omslagsbilden visar Ingrid Roths vackra konstverk, som också. Norrkakelgrabbarna hjälper dig med dina kakel , klinker och mosaikbehov!


Snabba leveranser och fri frakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.