torsdag 23 april 2020

Olja betong

Olja betong

Just nu kampanj på Olja. Kvalitet till bästa pris. Betong är i grund och botten ett sugande material vilket gör att bänkskivor av betong måste behandlas för att kunna användas i en köksmiljö. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong , sten, murbruk och mycket annat. Slitstarkt och skyddar ytan på ett väldigt bra sätt!


Olja betong

Det är riktigt roligt att gjuta med färgad betong. Men tänk på att ytbehandla dina kreationer, eftersom fläckar inte går att få bort från obehandlad betong. Jag har gjort en bänkskiva i betong som jag tänkte ha i köket. Betong suger ju åt sig fukt och smuts rätt så bra. Så jag undrar vad jag ska.


Jag har kört med glättaren och tänker behandla golvet med olja för att få fram en snygg och. I ett garage vill man att golvet skall ha hög slitstyrka samt beständighet mot fukt, tösalt, kemikalier ( olja , glykol, mm). Vad är bästa metoden för att få bort gammal olja å dieselfläckar, som sugit in sig i betongen ? Skulle vilja göra ordning garaget i källaren till.


Olja betong

Detta säkrar en god inträngning i betongens porstruktur. Beroende på nedsmutsningsgraden väljs lämplig arbetsmetod. Betongvax ger ytan skydd mot repor och andra skador.


Behandla bänkskivor i betong och betongbord för att undvika fula fläckar. Se vårt utbud av effektiva betongprodukter på nätet. Att gjuta själv i betong börjar bli populärt. Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör. Iom jag har haft motorn och växellådan nere har det blivit oljespill som sedan trängt ner i betongen och bildat fula märken i det annars så ljusa golvet.


Akrylfärger och rostfärg,schabloner,färg. TreStjärne Betongolja är en klar, vattenburen akryldispersion för betong. Den har dammbindande effekt, vilket minskar risken för dammbildning, ger en skyddande.


Den långa väntan på vattenglaset gjorde att betongen hann bli fläckig av smuts som inte gick att skura bort innan vi nu gjorde behandlingen. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och olja som ger bestående. Det är dock viktigt att betongen inte är yngre än tre månader om du ska lägga.


Olja betong

Vattenavvisande impregnering för betong , puts och tegelytor. Renovera trappa av betong ? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.