måndag 8 juni 2020

Prido vikport

Stort utbud av vikportar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Prido har Sveriges mest sålda vikportar! Kontakta oss för mer information om industriportar. Nedan finner ni de olika varianterna av lagerportar som finns för snabb leverans. Läs mer här på vad du behöver tänka på innan beställning utav din port!


Med hjälp av utveckling och tester går det att erhålla vår vikport Reco Duo nu finns tillgänglig i inbrottsskyddsklassificerat utförande enligt nya.

Port i tvätthallsbyggnad. Vikport , Räddningstjänsten Linköping. Under företagets första år gjorde portarna en stor succé bland Sveriges lantbrukare.


Så om du behöver en välisolerad vikport så har vi det ni behöver. Allmänt sett är vikporten den mest allsidiga porttypen. Framförallt tack vare stora möjligheter att variera utföranden.


Q-DOOR FX är en av Europas energisnålaste standardport. Den har få rörliga komponenter.

Eller behöver du hjälp med måttagning? Klicka gärna på knappen till höger och ange i meddelanderutan vad. Du är välkommen att ringa för mer information! Nackdel kräver ett väldigt djupt garage om bilen ska få plats vid öppning och stängning.


Dess namn kommer från att portbladet är vikbart. Då det viks dubbelt vid öppning så behöver en vikport inte så mycket plats på djupet. Kan förses med glasning och gångdörr.


Industriport Göteborgs län för omgående leverans. Köp vikportar direkt från Sveriges största tillverkare utan några mellanhänder. En vikport är precis vad det låter soen port som går att vika.


Har du en bred port så kan detta vara ett alternativ då en vikport kan vikas i. EABs portar har alltid varit kända för dess kvalitet och hållbarhet genom sin robusta konstruktion. Vår 5-årsgaranti är ett bevis för att vi håller det vi lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.