måndag 8 juni 2020

Utfällbar brandstege

Utfällbar brandstege

Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Utfällbar brandstege

Skeppshultstegens utfällbara brandstege är tillverkad av anodiserad aluminium och har bultar i rostfritt stål. Den utfällbara räddningsstegen kan vara skillnaden mellan liv och katastrof - en billig livförsäkring. Med en utfällbara räddningsstege monterad på fasaden tar.


Vårt mål är att tillhandahålla marknadens bästa och säkraste stegar och ställningar för alla ändamål och höjder. Följ oss på sociala medier och ta del av. Vår utfällbara brandstege är tillverkad av anodiserad aluminium och har bultar i rostfritt stål. Utfällbara brandstegar brukar också vara mycket lätta, och ska ligga förpackade när de inte används vilket gör att de tar minimalt med plats på insidan av.


Utfällbar brandstege

Brandstegen kan monteras på alla typer av byggnader och infälld. Du kan välja mellan fast monterade och utfällbara brandstegar , i olika längder. En enkel och diskret produkt som kan monteras på olika typer av fasader. Utfällbar fasadstege som i första hand används för utrymning.


Om det börjar brinna bör man se till att utrymma bostaden så snabbt som möjligt. Rent och snyggt i alla miljöer! Jämför priser och läs recensioner på Larm och Säkerhet. Innehåller delar: Topp-, mitt- och bottenstycke. Integrerade avståndsklossar mot väggen för lättare nedstigning.


Utfällbar brandstege

Robust brandstege anpassad för de flesta tvåvåningshus. Tål hög belastning och kräver ingen fast montering. Förvaras i ett skåp eller under sängen och tas. Göteborgs Brandservice AB har tre modeller av utfällbar utrymningsstege.


En stadig och stark stege i aluminium. När fönstret är din enda utväg. Housegard brandstege är enkel att förvara och använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.