tisdag 19 januari 2021

Trapp pirra

Stort utbud av trappkärror. Beställ online från AJ Produkter! Lager, verkstad och industri! Praktisk magasinkärra vars trappfunktion gör den enklare att ta sig upp och ner för trappor med.


Kärran har fast lastplatta (550x3mm) och tre par massiva.

För att underlätta arbetet och minska belastningen på rygg och ben så har vi ett brett sortiment av magasinkärror. Köp kärran online, snabba leveranser! Trappklättrande maskiner för att lätt transportera last upp och ned för trappor och även rullstolar. Den används för transport av mindre gods.


Vi har hjälpt företag att inreda sina arbetsplatser i över år. Smidig kärra av aluminium för transporter i trappor. Kärran är utrustad med st kullagrade Ø1mm hjul och glidskenor i plast.

Sliter du med en vanlig trappkärra upp och ner för trapporna? Då kan det vara dags att investera i en riktigt elektrisk trappklättare. Våra vanligaste modeller. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


Alltid snabb leverans och bra priser! Liftkar PT är en trappklättrare för tunga transporter i trappor. Köp online, tryggt och säkert! Kraftig konstruktion i pulverlackerat stål. Trappkärra - smidig pirra för transport i trappor.


Hyresmaskiner i Mälardalen AB. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsredskap.


Vi hjälper dig att hitta rätt trappkärra Trädgårdsredskap och göra ett. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri.

Hos Källs Materialhantering AB har du som företagare möjlighet att handla mot faktura. Sedvanlig kreditprövning sker automatiskt i kassan när du lägger din order. Specialkärror, bra priser och snabb leverans, kontakta oss gärna eller beställ direkt på Witre.


Lasta smidigt med säckkärror, pirror och vagnar från DENIOS Transportkärra transportvagnar Handla från vårt breda sortiment online idag! PowerMate stair climber hand truck är en elektrisk kärra med kapacitet att gå i trappor. Det underlättar flytt av stor och svår last upp och nedför trappor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.