onsdag 20 januari 2021

Trappa ute sten

Trappa ute sten

Snabb leverans, oslagbara priser! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp.


Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu!


Många väljer att lägga vackra naturstenar som ytskikt på trappan. Trappor Råkilat, Krysshamrat eller Flammat. Trappa i natursten – hållbart och vackert.


Trappa ute sten

Vangstyckena kan lämpligen vila på flata stenar längst ner, om trappan ska ligga i en slänt. Ohlis trappa blev både lång och i två vinklar,. Betong- eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning.


Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa. Levereras med flammad ovansida och framkant.


Trappa ute sten

Om du vill att din trappa skall förbli stadig i många år så skall den byggas upp på rätt sätt. Se här hur stenarna skall läggas. På köpet får du en ljus och läcker trappa som håller i många år. Underhållsfri trätrappa.


Den fina trappan passar perfekt till huset. Behöver entré trappan förnyas är det bara ett samtal bort. Stenblock har används till trappor utomhus i. Börja med att provlägga det första plansteget så att fogarna kan. Stenen sätts med en fog på mm. Använd hela blocksteg i sten eller klä in en befintlig trappa.


Trappa ute sten

Stentrappor och betongtrappor i ett flertal modeller. Hos oss hittar du Halvrunda eller rektangulära trappor. Visst kan du tillverka en trappa utan att ha en större uppsättning verktyg och utan att räkna med matematiska formler.


När trappan endast har ett par trappsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.